Tietoja meistä 

Roudaamo Event Warehouse Oy Ltd on perustettu vuonna 2010. Yrityksen omistajilla ja avainhenkilöillä on yli 120 vuoden kokemus tapahtuma-alalta.

Vuokraamme kalusteita ja tapahtumarakenteita niin yrityksille ja yhteisöille kuin myös yksityishenkilöille. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme tapahtumapalveluja laajalla skaalalla.

Erilaisiin tv-tuotantoihin kuten Putous, Idols ja X-Factor, Roudaamo on toimittanut ja asentanut katsomot studioihin.

Mm. Cheek ja Antti Tuisku käyttävät Roudaamon pyörillä liikkuvia lavoja kiertueillaan.

Järvenpään Puistoblues, Ruisrock, Pori Jazz ja Flow Festival luottavat Roudaamon edustamaan Mojo-barrikadiin.

AV-TEKNIIKKA

Mikäli tarvitsette tekniikkaa tilaisuuteenne, kuten äänentoistoa, valaistusta ja videotekniikkaa, se onnistuu meidän kautta samalla tarjouspyynnöllä. Jos esim. seminaariinne tai yrityksen vuosijuhlaan tarvitaan esiintymislavan, tuolien, vastaanottotiskien ja muiden kalusteiden ja rakenteiden lisäksi tekniikkaa, meidän kautta saatte laadukasta av-palvelua uusimmalla laitteistolla.

Langattomat ja langalliset mikrofonit, äänentoistojärjestelmät (myös areena-luokan line array-järjestelmät), estradi- ja tilavalaistukset, led-videoseinät, videotykit ja projisointikankaat, ym. av-alan laitteet. Kaluston lisäksi ammattitaitoiset teknikot tilaisuuteen varmistamaan tapahtuman ongelmaton sujuminen.

WC-PALVELUT

Meidän kautta saatte tilaisuuteenne myös wc-palvelut. Luxus WC-vaunut, Bajamajat, pisuaarit ja käsienpesupisteet.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme 0207661690 asiakaspalvelu@roudaamo.eu